Kase-Ha Shōtokan-Ryu Sweden

har en tradition med fokus på andning, koncentration, balans och inre styrka för kropp, själ samt sinne. Vår största ambition är att tillhandahålla en seriös undervisning av Kase-Ha Karate-Dō 加瀬派 空手道 med etik och moral i sann Japansk Budō Karate 武道空手 d.v.s inriktad på självskydd som en art.

I Karateklubb Kokoro-Kai Dojo bedrivs en heltäckande föreningsverksamhet. Hos oss erbjuds seriös undervisning för ungdomar samt vuxna i allt ifrån terminsträning i grupp till enskild privatträning. Undervisningen i Kokoro-Kai Dojo bygger på att främja och på ett konstruktivt sätt förbättra individens självsäkerhet, självkännedom, koncentration, disciplin, mod samt målmedvetenhet.

Våra erfarna, välutbildade & prisbelönta instruktörer har flera decennier av erfarenhet med aktiv Karateträning bakom sig, både tävlings samt instruktörsuppdrag dels dagligen i vår Dojo 道場 men även med undervisning Internationellt. Samtlig undervisning leds av erfarna instruktörer som ser till att alla kan utvecklas optimalt i sitt eget tempo i en trygg, trevlig och stimulerande miljö